tisdag 14 juni 2011

lobbande inlägg!


Chacha bloggen! Igår var en sjüüükt produktiv dag eller? Äntligen fick jag lämnat in min cykel på reparation och ska hämta ut den idag, väldigt värt. Måste lobba för Kålltorps Cykel på Björcksgatan som är bäst.
Men gårdagens händelse var ändå bröden. Om man lägger ihop tiden jag la på de där 3 limporna med skållat rågbröd har man nog runt 5-6 timmar, men åh så fina de blev. Även träning hanns med, alltid fint. Tyvärr så slavar jag på med en massa alternativt nu eftersom jag har en inflammation i foten, men det blir lite bättre för varje dag tycker jag, så jag hoppas snart kunna springa runt lite igen. Ironi dock att jag skrev i mitt förra träningsrelaterade inlägg att jag var så trött på bakslag och sånt, men vad tjänar det till att klaga? Om jag har lärt mig något det här senaste skadeförföljda året så är det att man ska lyssna på sin kropp och alltid sin magkänsla på allvar. Kämpa på med annat trots att det är motigt. Men kanske en tur till helgen? Hoppas!
Igår fyllde även min mami år vilket ska firas idag med middag på Himalaya.
Även här måste ett lobbande inlägg (höhö vitzig tjej_91) göras då detta är den bästa restaurang man kan hitta i Göteborg.

Inga kommentarer: