torsdag 16 december 2010

Värt att veta!

"Sprid kunskap, inte rädsla!

Failed, Foiled and Sucessful Terrorist Attacks in Europe 2007-2009

Total: 1316

Islamist: 3 (0,2%)

Separatist: 1166 (88,6%)

Left-wing: 89 (6,8%)

Right-wing: 5 (0,4%)

Single-issue: 8 (0,6%)

Not specified: 45 (3,4%)

Source: EU Terrorism Situation and Trend Report TE-SAT 2010 (page 50)"


Snodde dessa siffror från kanon-Jesper Saléns blogg (där även en länk till källan finns). Jävligt tänkvärda och nyttiga siffror att ha beredda i bakfickan när det nu antagligen kommer att hoppa fram skogstokiga islamofober, sverigedemokrater och andra knäppisar i vart och vartannat hörn för att påtala hur "farligt det är med islam".


Vi måste visa att vi svenskar är större än att dra farliga paralleller mellan galna individer/organisationer och en hel religion och dess utövare. En självklarhet kan tyckas men det tål att upprepas, uppenbarligen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, helt rätt. Men kolla in den här bruna idioten. Han borde polisanmälas:

http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.2253836/ulf-nilson-ingen-risk-att-de-militanta-muslimerna-lyckas-i-sin-avsikt

Hanna sa...

Jesus Amalia. Vilken fegis till smygrasist; "Pursvenskar" - varför skriver han inte bara "renrasiga" istället och står för sin rasism istället för att hymla med den?
Dessutom - i samma andetag som han visserligen säger att alla muslimer inte är islamister, säger han att "det är oundvikligt att det muslimska inflytandet växer" apropå det faktum att 400 000 muslimer föder fler barn per person än svenskar. Han lyckas både begå tankefel och självmotsägelse i samma vända. Tankefel: Yes box, födelsestatistiken må skilja sig åt, men jag tror knappast att alla dessa muslimska ungar kommer att påverka oss mer än vad vi påverkar dem. Vi påverkar väl varandra. Och alla dessa barn kommer knappast att växa upp till fanatiska islamister vars enda syfte i tillvaron är att utöva terror och fanatism.
Självmotsägelse: Han hävdade ju att han inte trodde att alla dessa muslimer var islamister. Då borde ju deras "ökade inflytande" på oss inte vara av ondo, eller hur? Alltså inget att gå i taket över. Men det är väl just det Nilsson gör när han bävar inför alla de hemska terrordåd vi nu kommer att behöva uppleva.

Ååååh...